Dünya Salah'ı konuşuyor

Dünya Salah'ı konuşuyor
UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçında eski takımına karşı oynayan Mısırlı yıldız Mohammed Salah, sergilediği performansla maça damga vurdu.

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Liverpool, Cengiz Ünder'in ilk 11'de başladığı karşılaşmada Roma'yı Anfield'da ağırladı.

Bu sezon oynadığı futbolla adını Ballon D'Or adayları arasına dahil eden Mohamed Salah, Roma karşısında oynadığı futbolla da tarihe geçti.

Yıldız oyuncu bu maçla birlikte bir rekoru daha tarihe gömdü. Liverpool ilk dakikalardan itibaren etkili bir oyun oynarken sonuca Mısırlı yıldızı Mohamed Salah ile gitti.

Salah 35. dakikada ceza sahası içi sağ çarprazdan sol ayağıyla yaptığı muhteşem vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının son dakikalarında bir kez daha devreye giren Salah, attığı golle takımını soyunma odasına 2-0 önde götürdü.

Mısırlı oyuncu, eski takımına karşı gol sevinci yaşamadı. Öte yandan Salah'ın etkili performansı ikinci yarıda da sürdü.

Liverpool, 56. dakikada Sadio Mane ve 61. dakikada Roberto Firmino'nun golleriyle farkı 4'e çıkarırken iki golün asisti de Salah'tan geldi.Salah, 75. dakikada yerini Danny Ings'e bıraktı ve bu dakikadan itibaren Roma oyun üstünlüğünü ele geçirdi.

2 gol ve 2 asistle maça damga vuran Mohamed Salah maçın adamı seçildi. Salah'ın performansı sosyal medyanın da gündemine oturdu. Salah dün gece dünyanın en çok konuşulan ismi oldu.

İlgili Haberler