Beşiktaş belalısı Başakşehir önünde

Beşiktaş belalısı Başakşehir önünde
Şampiyonluk yarışının her geçen hafta daha çok kızıştığı Süper Lig’de, zirve adaylarından Beşiktaş, bugün deplasmanda Başakşehir karşısında ter dökecek.

Son 5 maçtır kaybetmeyen rakibi karşısında 3 puan alarak yarışın içinde kalmak isteyen siyah-beyazlı takımda Atiba, Tolgay ve Mustafa’nın oynayacak duruma gelmesi teknik direktör Biliç’in yüzünü güldürdü. Hırvat teknik adam, çok iyi organize olan bir takımla oynayacaklarını belirterek, “Ancak nerede olursa olsun yarışın içinde kalmak için kesinlikle kazanmamız gerekiyor” dedi. 

Kartal’ın şansı tutmuyor
Tribün kapatma cezası nedeniyle batı ve kuzey kale arkası tribünlerinde taraftarlar olmayacak. Siyah-beyazlı takımda Veli, Başakşehir’de de Uğur kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Siyah-beyazlı takımda Demba Ba, Gökhan, Serdar, Kerim, İsmail, Başakşehir’de ise Mahmut, Yalçın, Perbet ve Sedat kart sınırında. Beşiktaş’ın rakibine karşı şansı tutmuyor. Son 8 resmi maçta 1 kez kazanabilen siyah-beyazlı takım, eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediye ile yaptığı 15 resmi maçtan sadece 3’ünde galip ayrılabildi. İki ekip arasında 13’ü lig, 2’si de Türkiye Kupası olmak üzere 15 maçtan 4’ünü Başakşehir, 3’ünü Beşiktaş kazandı.