Dursun Özbek: Tansiyonum ilk kez 19'a yükseldi

Dursun Özbek: Tansiyonum ilk kez 19'a yükseldi
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, FETÖ nedeniyle Hakan Şükür ve Arif Erdem başta olmak üzere ihraç oylamaları sırasında neden yerinde olamadığını açıklarken "Hayatımda ilk defa tansiyonum 19'a yükseldi" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek; Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da, kulüp üyeleriyle bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

25 Mart 2017'de gerçekleşen; Galatasaray Spor Kulübü'nün Yıllık Olağan Genel Kurulu'nda konuşma yapan 51 üyenin davet edildiği toplantıda; katılım sağlayan üyelerin sorularını tek tek cevaplayan Başkan Dursun Özbek, "Genel Kurul yaklaşık 12 saat sürdüğü için sorularınızı cevaplayamadım ve o yüzden bu toplantıyı yapma ihtiyacı duydum. Bana Genel Kurul'da sorduğunuz sorular dahil istediğiniz her konuyu sorabilirsiniz. Bütün şeffaflığımla cevaplayacağım. Benim için her Galatasaraylının düşüncesi değerlidir" diyerek sözlerine başladı.

"HAYATIMDA İLK DEFA TANSİYONUM 19'A YÜKSELDİ"

6.5 saat süren toplantıda Başkan Dursun Özbek merak edilen her konuya cevap verdi. Özbek, FETÖ/PDY (Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) nedeniyle Hakan Şükür ve Arif Erdem başta olmak üzere ihraç oylamaları sırasında neden yerinde olamadığını açıklarken, "İnanın Genel Kurul'la ilgili en büyük rahatsızlığım budur. Ancak hayatımda ilk defa tansiyonum 19'a yükseldi ve bu yüzden sağlık ekipleri tarafından müdahale edildiğim sırada oylama olayı gerçekleşti. O anda salonda olup bir konuşma yapamadığım için çok üzgünüm" diye konuştu. Yönetim olarak ertesi sabah beklemeden refleks gösterdiklerini belirten Özbek, "Üzerinden 12 saat geçmeden yönetim kurulunu Pazar günü sabah 9'da topladım ve ihraç kararlarını oy birliğiyle aldık" dedi.