Eden Hazard rekor bonservisle Real Madrid'e gidiyor

Eden Hazard rekor bonservisle Real Madrid'e gidiyor
Eden Hazard'ın transferi için Chelsea ile anlaşmaya vardığı iddia edilen Real Madrid, 27 yaşındaki oyuncu için 190 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo’yu Juventus’a kaptıran Real Madrid, sansasyonel bir transfer için Chelsea ile anlaşmaya vardı. Fransız Le10Sport’un haberine göre Eden Hazard’ın transferi için Chelsea’ye 190 milyon Euro teklif eden Los Galacticos’un teklifi kabul edildi. Tarafların prensip anlaşmasına vardığı yönündeki haberler İngiliz basınında da yer aldı.

Chelsea macerasına nokta koyma niyetinde olan Belçikalı yıldız futbolcunun adı geçen sezon yaz transfer döneminden itibaren Real Madrid’le anılmaya başlanmıştı. Nihayet noktalanmak üzere olan dev transferde imzaların atılması için Hazard’ın Real Madrid’le sözleşme yönünde anlaşma sağlaması gerekiyor.

Geçen sezon Chelsea formasıyla çıktığı 50 resmi maçta 17 gol ve 11 asiste imza atan 27 yaşındaki yıldız hücum oyuncusu Belçika, Dünya Kupası’nda 3. olurken 6 maçta 3 gol atıp 2 de asist kaydetmişti. Transfer gerçekleşirse Hazard, Real Madrid tarihinin en pahalı futbolcusu olacak. Bundan önce Mor Menekşeler, Gareth Bale için Tottenham Hotspur’a 101 milyon Euro ödemişti.