Egemen Bağış'ın özel uçakta içtiği şampanyanın fiyatı dudak uçuklattı

Egemen Bağış'ın özel uçakta içtiği şampanyanın fiyatı dudak uçuklattı
Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, gazeteci Ali Bayramoğlu ile özel bir uçakta 30 bin TL değerinde şampanya içmesi gündem oldu. Bayramoğlu "Bakan beyin ikramıydı" açıklamasını yaptı.

Ali Bayramoğlu bakan beyin ikramıydı demişti. Markasını ve fiyatını yayınladılar

Türk insanının büyük çoğunluğu geçim savaşı verirken, Türkiye''nin Prag Büyükelçisi Egemen Bağış ile gazeteci Ali Bayramoğlu''nun özel bir uçakta fiyatı 3500 dolar (30 bin TL) olan Krug Clos d''Ambonnay marka şampanya içmeleri büyük yankı buldu. 

Özgür Aybaş Teke adlı sosyal medya kullanıcısı, Egemen Bağış''ın karşısında gazeteci Ali Bayramoğlu''nun bulunduğu bir fotoğrafı paylaştı. Sol tarafa doğru kaykılmış olan Bağış''ın kravatının da gevşek olduğu dikkat çekti.

Bu fotoğrafın altına Özgür Aybaş Teke "30 bin liralık şampanya markası Krug Clos d''Ambonnay içiyor. Harbiden iyi makara geçmişler. Sorsanız günah derler" yorumunu düştü.

Diğer bir karede de  Egemen Bağış, sağ elini havaya kaldırmış ve gözleri kaymış vaziyette görülüyor. Sosyal medyada bu fotoğraf da gündem oldu.
Firari Sezgin Baran Korkmaz’ın uçağının kullanan isimler arasında eski Bakan Egemen Bağış’ın da olduğu iddia edilmiş, bu iddia ardından sosyal medyada yansıyan bir fotoğrafta Bağış’ın söz konusu uçakta bulunduğu öne sürülmüştü.

Gazeteci Ali Bayramoğlu, bir dönem Avrupa Birliği Bakanlığı görevini üstlenen ve halen Prag Büyükelçisi olan Egemen Bağış ile çekilen fotoğrafıyla ilgili konuştu.
Bağış’la aynı karede yer alan gazeteci Ali Bayramoğlu, ilgili kareye ilişkin açıklama yaptı.

Serbestiyet''e konuşan Bayramoğlu, uçağın firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz''a ait olduğu iddiasına ilişkin "O fotoğraf 2011''de Egemen Bağış AB Başmüzakerecisi iken şimdi hatırlamadığım bir ülkeye yaptığı resmi yurtdışı ziyareti dönüşü devletin uçağında çekildi. Ben de gazeteci olarak o ziyareti izlemiştim. O tarihlerde Sezgin Baran Korkmaz muhtemelen henüz Kars’taydı. Şampanya da herhalde bakanın ikramıydı" dedi.

 

İlgili Haberler