Minik Pamir gözyaşlarıyla toprağa verildi

Minik Pamir gözyaşlarıyla toprağa verildi
İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy'de 4 Nisan günü sabah saatlerinde anne ve babası evde uyurken, kapıyı açıp dışarı çıkan ve kayboluşundan yaklaşık 28 saat sonra komşu villanın havuzunda ölü bulunan

3.5 yaşındaki Pamir Dikdik'in bahçede son kez görüldüğü 09.43'ten babasının aramaya çıktığı 10.06'ya kadar neler olduğu hala sırrını koruyor.

Pamir'in evden çıktıktan sonra yolda bir komşusu tarafından görülüp evine getirildiği zili çaldığı açılmayınca da çocuğu bahçeye bırakıp, bahçe kapısını kilitlediği öğrenildi. Ayrıca Pamir'in havuzunda ölü bulunduğu villa ile kendi evlerini ayıran duvarı da nasıl aştığı bilinmiyor. Türkiye'yi yasa boğan minik Pamir'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından ailesi tarafından teslim alındı. Serdar Dikdik oğlunun cenazesini almak için sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na geldi. Üzgün olduğu gözlenen ve zaman zaman gözyaşlarını tutamayan baba Dikdik, oğlunun cenazesini aldıktan sonra buradan ayrıldı. Zekeriyaköy Merkez Camii'nde ikindi vaktinde kılınan cenaze namazının ardından minik Pamir, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda dedesinin kabrinin yanına defnedildi.

Pamir'in babasından mesaj var...

Oğlu Pamir'i kaybeden Serdar Dikdik,sosyal medyada çıkan olumsuz yorumlarla ilgili "Artık bu konuyu saptırmayınız" diyerek tepki gösterdi. Dikdik, oğlunun Atatürk'ün büstünü alnından öptüğü fotoğrafı ve yakınlarına gönderdiği yazıyı ise "Böyle çocuk büyütmek istedik. Kaderde yokmuş" mesajıyla paylaştı.