Ekonomi Bakanı olmak istendiği iddia edilen Özgür Demirtaş'tan flaş paylaşım. Cem Yılmaz'lı mesaj verdi

Ekonomi Bakanı olmak istendiği iddia edilen Özgür Demirtaş'tan flaş paylaşım. Cem Yılmaz'lı mesaj verdi
İktidarın ekonomi politikalarına yönelik eleştirileriyle sık sık gündem olan ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, kendisi hakkında merak edilen "Ekonomi bakanı mı olmak istiyor?" sorusuna yanıt verdi. Demirtaş ekonomiye dayalı öngörülerinin çıkması konusunda ise Cem Yılmaz'a ait bir görüntü ile göndermede bulundu.

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş Türkiye''nin ekonomik adımları ve sonuçlarına yönelik yorumları ile öne çıkıyor. Uyarılarını sıralayan Özgür Demirtaş, bir takipçisinin, “Ekonomi bakanı olmak istediğini düşünmüyorum” sözlerine dikkat çeken bir cevap verdi.

TAKİPÇİSİ SORDU

Sosyal medyada bir takipçi Özgür Demirtaş’ın ekonomi meselelerinde ‘çok fazla kınamada bulunduğu söyledi. Başka bir takipçi ise bu eleştiriye “Ekonomi bakanı olmak istediğini düşünmüyorum.” şeklinde cevap verdi.

DEMİRTAŞ''TAN NET YANIT GELDİ 

Özgür Demirtaş “Aynen öyle…” diyerek ekonomi bakanı olmak istemediğini yazdı. Ekonomist Özgür Demirtaş devamında ise, “Türkiye artık tek bir Ekonomi Bakanının kurtaracağı seviyeyi çoktan geçti. Maalesef geçti. Ekonominin kurtulması için: Dışişleri, Ticaret, İçişleri, Tüm Bakanlıkların koordineli bir şekilde aynı yöne hareket etmesi şart. Ekonomi Bakanı tek başına hiçbir şey yapamaz” ifadelerini kullandı.

Özgür Demirtaş, uzun süredir sosyal medyada ekonomiye ilişkin yorumlarda bulunurken öngörülerinde haklı çıktığını belirten bir takipçisinin Cem Yılmaz''a ait bir görüntü ile yaptığı yorumu "Hay Allahım Yarabbim" notu ile alıntıladı.  

İlgili Haberler