Ekonominin efsane ismi Mahfi Eğilmez'in içinden fanatiklik çıktı. Fenerbahçe yönetimine yazdığı zehir zemberek mektubu açıkladı

Ekonominin efsane ismi Mahfi Eğilmez'in içinden fanatiklik çıktı. Fenerbahçe yönetimine yazdığı zehir zemberek mektubu açıkladı
Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, ligde son haftalarda kötü sonuçlar alan Fenerbahçe'ye sitem etti. Eğilmez yaptığı paylaşımda, "Saygıdeğer Fenerbahçe yöneticileri: Size yazdığım açık mektupları okuyup uygulasaydınız bugün farklı bir durumda olacaktık." ifadelerini kullandı.

Patronlar Dünyası''nda yer alan habere göre, Spor Toto Süper Lig''in 30.haftasında dün kendi sahasında Gençlerbirliği''ne 2-1 mağlup olan Fenerbahçe''ye, ünlü isimlerden tepkiler gelmeye devam ediyor. Ünlü piyanist Fazıl Say''ın ardından şimdi de ekonomist Mahfi Eğilmez bir paylaşımda bulundu.

"MEKTUPLARI OKUSAYDINIZ FARKLI DURUMDA OLACAKTIK"

Sosyal medya hesabından attığı tweetle Fenerbahçe yönetimini kendisini dinlememekle suçlayan Eğilmez, "Saygıdeğer Fenerbahçe yöneticileri: Size yazdığım açık mektupları okuyup uygulasaydınız bugün farklı bir durumda olacaktık. Bu yıl geçti artık ama o mektupları şimdi okuyup uygulamazsanız gelecek yıl yine bu durumda olacağız." İfadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler