Milli Düşünce Merkezi İstanbul şubesi açıldı

Milli Düşünce Merkezi İstanbul şubesi açıldı
Milli Düşünce Merkezi’nin İstanbul şubesi, Kadıköy Belediyesi’nin Moda’daki Barış Manço Kültür ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen konferansla açıldı

İstanbul Şubesi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Yümni Sezen’in yönettiği konferansta MDM Genel Başkanı Sadi Somuncuoğlu ve Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan da bir konuşma yaptı. Konuşmasında AKP iktidarını eleştiren Somuncuoğlu, “Ülkemizi, milletimizi, devletimizi tanıyamıyoruz. Devletin yapısı ile oynayarak işe başladılar. Devleti elinde tutan temel kuvvetlerin, dengesi ile oynandı. Vurgun soygun meşru hale getirildi. Türk milleti parçalara ayrılmaya çalışılıyor; devlet gibi milletin yapısı da bozulmaya uğraşılıyor. Bölücü terör örgütünün Tük milletine baktığı gibi bir bakış açısı benimsenmiştir. Dünyada ilk kez bizim başımıza gelen bir istisnai durum var. Başımıza bizi bölmek isteyenler geçmiş durumdadır” dedi. Tantan ise şunları söyledi: “Küresel bir saldırı altındayız. Biz Türk Milletiyiz, bir ve beraber olmalıyız. Bir ve beraber olduğumuzda bize güçleri yetmez. Türk Milleti doğru bilgilerle bilgilendirilmelidir.” Yüksek bir ilgi ve heyecanla takip edilen panele ünlü bilim ve fikir adamları katıldı.  Bunlardan bazılarının isimleri şöyle:

Tanınmış isimler

MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Pehlivanoğlu, İbrahim Metin, Nazif Okumuş, İstanbul Aydınlar Ocağı Genel Sekreteri Süleyman Uluocak, Prof. Dr. Metin Karaörs, Prof. Dr. Emin Özbaş, Anadolu Aydınlar Ocağı Genel Başkanı  Prof. Dr. İbrahim Öztek, E. Albay Necabettin Ergenekon, Prof. Dr. Yumuşhan Günay, Bekir Erdoğan, Yeniçağ Gazetesi yazarı Aslan Bulut, Prof. Dr. Mehmet Saray, Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı’ndan bir heyet, Kadıköy Türk Ocağı Başkanı Prof. Dr. Acar Sevim, Avrasya Türk Dernekleri Genel Başkanı İsmail Cengiz, Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Av. Ruhittin Sönmez, İbrahim Coşkun, İbrahim Yolcu, Kamusen İstanbul İl Temsilcisi Doç. Dr. Hanefi Bostan ile Türk Eğitim Sendikası temsilcileri ile Ankara MDM Genel Merkezi’nden Hicabi Koçak, Eşref Baysal, Hasan Çekiç ve Savaş Ünal.