Müslümanları haçlılara kırdırma operasyonu

Müslümanları haçlılara kırdırma operasyonu
Müslümanları haçlılara kırdırma operasyonu

AKP’nin sosyal yardımlarla besleyip, yalanlarla uyuttuğu milyonlarca müslüman, Afganistan ve Irak’ta olduğu gibi ABD

AKP’nin sosyal yardımlarla besleyip, yalanlarla uyuttuğu milyonlarca müslüman, Afganistan ve Irak’ta olduğu gibi ABD’nin başını çektiği haçlı ordularının Suriye ile Mısır’a da müdahale etmeleri için gösteriler düzenliyorlar.

 

AKP, 4. milyar dolarlık yardımla “narkoz”ladığı vatandaşı, sözde İslami söylemlerle de uyutarak, Müslümanları kırdırmak için Hristiyan ordusuna destek için sokaklara çıkarttırıyor. AKP’nin çağrısı ile her gün binlerce vatandaş, ülkenin çeşitli yerlerinde meydanları doldurup, teröristlerin kan gölüne çevirdiği Suriye’de Beşar Esad’ın katolik Ortodoks, Protestan, Yahudi inancındaki emperyalist devletlerin orduları tarafından askeri müdahale ile iktidardan düşürülmesi için gösteriler düzenliyor. Mısır’da iktidardan düşürülen Müslüman Kardeşler Örgütü lideri Muhammed Mursi’nin tekrar iktidara getirilmesi için başta ABD olmak üzere Birleşmiş Milletler ve NATO güçlerini göreve davet ediyorlar. 100 yıl önce Osmanlı’yı parçalayıp sınırlarını cetvelle çizerek ülkeler oluşturan ABD, İngiltere, Fransa gibi emperyalist devletler, Sovyetler Birliği’nin dağılmasının, soğuk savaşın bitmesinin ardından Orta Doğu’yu yeniden dizayn etmeye soyundu.11 Eylül 2001 saldırılarının ardından ABD Başkanı George Bush, “Haçlı Seferi” başlattığını söyledi, ancak bunun zaman alacağını, bu yüzden de Amerikan vatandaşlarının sabırlı olmasını istedi. ABD, 2001 Ekim ayında bombardımana başladığı Afganistan’ı koalisyon güçleri ile birlikte işgal etti. Bundan sonra da hedefe Saddam Hüseyin yönetimindeki Irak konuldu. Başbakan Erdoğan da bu sırada Amerikan askerlerine dua ettiğini duyurdu.

 


AKP misyonu
Bu gelişmeler yaşanırken Türkiye’de de kapatılan Refah Partisi’nin yerine kurulan Fazilet Partisi de Anayasa Mahkemesi’nin 22 Haziran 2001 tarihli kararıyla kapatıldı. Yerine 20 Temmuz 2001’de Saadet Partisi, kuruldu. Parti içinde kendini “yenilikçi” olarak adlandıranlanlar 14 Ağustos 2001 tarihinde Tayyip Erdoğan’ın genel başkanlığı’nda AKP’yi kurdular. Tayyip Erdoğan’ı daha Beyoğlu ilçe başkanı iken keşfeden kişi dönemin ABD Ankara Büyükelçisi Morton Abramowitz olmuştu. Erdoğan İstanbul Belediye Başkanı iken  “Sana İstanbul dar, Türkiye’ye açılmalısın” diyen de oydu. CIA’nın Rand Corporation adlı yan kuruluşu, daha 1996 yılı sonbaharında, Türkiye’de merkez sağın tasfiye edilerek, Tayyip Erdoğan’ın Başbakan ve Abdullah Gül’ün de Dışişleri Bakanı yapılacağını ilan etmişti. Amerika, AKP’nin kurulmasında ve Erdoğan’ın iktidara gelmesinde çok büyük bir öneme sahip.Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül, 2002 yılında ABD’nin Irak’a saldırı takvimi içinde iktidar koltuklarına oturtulmuşlardı.

 


Yardımlarla narkoz
AKP, uyguladığı ekonomik politikalarıyla muhtaç duruma düşürdüğü milyonlarca kişiye yılda 4.5 milyar dolarlık yardım dağıttığı çeşitli raporlara yansıdı.