Elon Musk'ın Truth Social paylaşımı kafaları karıştırdı

Elon Musk'ın Truth Social paylaşımı kafaları karıştırdı
Elon Musk 44 milyar dolar karşılığında Twitter'ı dün satın almıştı. Ancak bugün Musk, yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. App Store'da Donald Trump'a ait Truth Social'ın Twitter'dan daha çok indirilmiş olması açıklaması ile şaşırttı.

WebTekno''dan aktarılan bilgilere göre; ‘Konuşma özgürlüğü’ vaadiyle Elon Musk, Twitter’ı dün 44 milyar dolara satın almıştı. Musk''ın bu kararı kamuoyunu ve yatırımcıları ikiye bölmüştü. Bugün Elon Musk yeni bir paylaşım yaparak Donald Trump’ın sosyal medya platformunun (Truth Social) Twitter ve TikTok’u geçerek son dönemde en çok indirilen uygulamaya dönüştüğünü açıkladı.

Donald Trump''ın geçtiğimiz aylarda Twitter hesabı kapatılmıştı. Henüz sadece ABD’de ve bir tek iOS sürümü bulunan uygulama, 500 bin civarındaki kullanıcı sayısı ile beklentinin epey altında kaldı. Ancak "daha özgür bir platform" çağrısı ile Musk’ın Twitter’ı satın almasından sonra ilginç bir gelişme yaşandı. Musk, Twitter hesabında yaptığı paylaşım ile Truth Social’ın, Twitter’ı geride bıraktığını duyurdu.

İlgili Haberler