Elon Musk uzayla ilgili yeni planını açıkladı: Şehir kurmak istiyor

Elon Musk uzayla ilgili yeni planını açıkladı: Şehir kurmak istiyor
Silikon Vadisi’ndeki Tesla Sahipleri Kulübü’nün resmi Twitter hesabı, Elon Musk’ın girişimlerine yönelik açıklamalarda bulundu. Elon Musk'tan cevap gecikmedi. Musk uzaya 20 yıl sonra bir şehir kurmak istediğini ifade etti.

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, uzayla ilgili bazı açıklamalar yapmıştı.

Elon Musk Tesla ve SpaceX''ten sonra uzayda da yeni bir atılım yapmaya hazırlandığını açıkladı.

ShiftDelete.net''ten aktarılan bilgilere göre; Silikon Vadisi’ndeki Tesla Sahipleri Kulübü’nün resmi Twitter hesabı, Elon Musk’ın girişimlerine gönderme yapan bir paylaşımda bulundu. 20 yılda gelinen noktaya değinen paylaşıma Musk hemen yanıt verdi. İş insanı, 20 yıl sonra da Mars’ta kendi kendine yeten bir şehir kurmak istediğini yazdı.

Elon Musk’ın çılgın projeleri sadece bulunla sınırlı değil. İş insanı, Tesla ile yapay zekaya sahip bir robot yapmayı planlıyor. Öyle ki iş insanına göre bu robotlar insan hayatının vazgeçilmezi olacak. Öte yandan Musk’ın uzay madenciliği, kolonileşme gibi birçok ilginç planı bulunuyor.

Musk, geçtiğimiz dönemde de sosyal medya alanına giriş yapmayı denemiş, ancak istediğini alamamıştı. Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından Twitter’ı alma girişiminde bulunan Musk, anlaşmazlıklar sonucu satıştan vazgeçmişti. Bu durumun ardından iş insanı, Twitter ile dava sürecine girdi.

İlgili Haberler