Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? 2021 Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu, zam geldi mi? Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar oldu.

Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak? 2021 Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu, zam geldi mi? Ramazan Bayramı ikramiyesi ne kadar oldu.
Türkiye'de milyonlarca emekli Ramazan Bayramı için verilecek olan ikramiye için haber bekliyordu. Ramazan bayramına kısa bir süre kala emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak, emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu soruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Konuya ilişkin açıklama geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılırken, emekli ikramiyelerinin bu yıl zamlı olarak hesaplara yatacağı belirtildi. Peki, 2021 Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte emekli ikramiyeleri ne za

Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak, emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu soruları milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. Emekliler her yıl Ramazan ve Kurban Bayramı''nda biner liralık ikramiye alıyor. Bu yıl ise emekli ikramiyeleri zamlı yatacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada emekli ikramiyelerinin zamlı yatacağını duyurmuştu. Peki, Emekli bayram ikramiyesine ne kadar oldu, ne zaman yatacak ve kimler alacak? İşte emekli ikramiyelerine ilişkin detaylar...

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ TARİHİ BELLİ Mİ?

Bilindiği üzere emekli bayram ikramiyesi bayramdan önce ödeniyor. Bu yıl ödemenin ne zaman yapılacağı henüz resmi olarak açıklanmasa da Ramazan Bayramı tarihi göz önüne alındığında ödemelerin Mayıs ayının ilk 10 gününde yapılacağı tahmin ediliyor.

Emekliye Ramazan Bayramı İkramiyesi: 10-12 Mayıs 2021

Emekliye Kurban Bayramı İkramiyesi: 12-16 Temmuz 2021 tarihlerinde ödeme yapılması bekleniyor

EMEKLİ İKRAMİYELERİNE İYİLEŞTİRME

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli vatandaşlara müjde vererek, bayram ikramiyelerine zam yapılacağını duyurdu.

EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR OLDU?

Emekliler tarafından merakla beklenen bayram ikramiyesi belli oldu. Elde edilen bilgilere göre emeklilere iki bayram arasında verilen ikramiyelerin bu bayram 1100 TL olarak dağıtılacağı bildirildi.  Emekliler 2017''den bu yana 1000 TL emekli bayram ikramiyesi alıyorlardı. Emekliler, 4 yıl aradan sonra ilk defa yüzde 10 zam aldı.

İlgili Haberler