Düğün ve cenaze dönüşü kaza: 8 ölü

Düğün ve cenaze dönüşü kaza: 8 ölü
ANKARA’da cenaze dönüşü, Antalya’da ise düğün dönüşü meydana gelen trafik kazalarında toplam 8 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Ankara’daki yakınlarının cenazelerinden dönenleri taşıyan Murat Aktaş’ın kullandığı otomobil, Kırıkkale-Kırşehir D-765 karayolu üzerinde, Akpınar ilçesi Sofrazlı köyü yakınlarında, aynı yöne giden Duran Toraman yönetimindeki TIR’a arkadan çarptı. Kazada, sürücü Murat Aktaş (30), eşi Ayfer Aktaş, babası Celalettin Aktaş ile annesi Münire Aktaş hayatını kaybetti. Murat ve Ayfer Aktaş çiftinin çocukları Celalettin Mert Aktaş (1) ile İhsan Selman Aktaş (3) yaralandı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından, Ankara GATA Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza sonrası hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Çayağzı köy mezarlığında toprağa verildi. Olay yerinden kaçan TIR sürücüsü Torman ise jandarma tarafından kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Ağaca çarptı
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde dün gece saat 01.30 sıralarında meydana gelen kazada, 4 kişi hayatını kaybetti. Uğur Mumcu Caddesi’nde seyir halinde olan 07 SG 932 plakalı otomobili kullanan Gökhan Oğuz (22), direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol kenarında bulunan ağaca çarpan, ardından yol kenarına savrulan otomobildeki Gökhan Oğuz, kardeşi İsmen Okan Oğuz (19), Hayati Gökmen (23) ve Hasan Uysal (23) olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansı otomobildeki 4 kişinin öldüğünü belirledi. Kazaya karışan gençlerin, bir yakınlarının düğününden geldikleri belirtildi.