3 yiğit daha toprağa düştü

3 yiğit daha toprağa düştü
Tuzakladıkları el yapımı patlayıcıları Bitlis ve Diyarbakır’da ardarda infilak ettiren PKK’lılar 3 Mehmetçik’i şehit etti 6 askeri de yaraladı

Önce Bitlis’te

Bitlis’in Ölek Köyü kırsalındaki Sehi Ormanları mevkisinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon düzenleyen güvenlik güçlerinin geçişi sırasında güzergaha yerleştirilen bomba infilak ettirildi. Patlamanın tesiriyle 2 asker şehit düşerken, 6 asker de yaralandı.

Ardından Sur’da

Benzer bir durum da Diyarbakır’da yaşandı. Sur ilçesinde sürdürülen operasyon sırasında, çıkan çatışmada bölücü hainler; daha önce tuzakladıkları patlayıcıyı ateşlediler. El yapımı bombanın patlaması sonucunda da bir uzman çavuş şehit oldu.

 

3 yiğit daha toprağa düştü

Tuzakladıkları el yapımı patlayıcıları Bitlis ve Diyarbakır’da ardarda infilak ettirenPKK’lılar 3 Mehmetçik’i şehit etti 6 askeri de yaraladı. Bitlis merkeze bağlı Ölek köyü kırsalındaki Sehi Ormanları mevkisinde PKK’ya yönelik operasyon düzenleyen güvenlik güçlerinin geçişi sırasında toprağa döşenen el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Patlamanın tesiriyle 2 asker şehit düşerken, 6 asker de yaralandı. Yaralı askerler, hemen bölgeden uzaklaştırılarak Bitlis ve Tatvan’daki hastanelere kaldırıldı. Öte yandan Diyarbakır’ın Sur ilçesinde sürdürülen operasyon sırasında çıkan çatışmada PKK’lı teröristlerin daha önce tuzakladıklarıel yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu bir uzman çavuş şehit oldu.