Emniyet Müdürü'nden tepki çeken Atalay Filiz açıklaması

Emniyet Müdürü'nden tepki çeken Atalay Filiz açıklaması
Türkiye’nin konuştuğu seri katille ilgili açıklamalarda bulunan İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’nın sözleri tepki çekti. Uzunkaya, Atalay Filiz için “Çok zeki bir delikanlı, neşeli bir görüntüsü var” dedi.

İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya Atalay Filiz’in yakalanması ile ilgili yaptığı açıklamalar tepki çekti. Filiz’in Gülümür-Özdere çevresinde kaldığını belirlediklerini ve son günlerde bölgede önlemleri artırdıklarını belirten Uzunkaya Filiz’in bir minibüste vatandaş ihbarıyla ele geçirildiğini söyledi. İhbarcı’nın ödüllendirileceğini söyleyen Uzunkaya Filiz için “Muhtemelen Ankara’ya gönderilecek” dedi. İzmir Emniyet Müdürü; Filiz hakkında ise “Çok zeki bir delikanlı. Pişmanlık görüntüsü görmedim. Neşeli bir görüntüsü var. Cinayetlerle ilgili sorulara da ‘avukatımla konuşacağım diye’ yanıt vermedi’ şeklinde konuştu.

İKİ KEZ MİNİBÜS DEĞİŞTİRMİŞ!

Atalay Filiz’in duyarlı bir vatandaşın ihbarı üzerine minibüste yakalandığı belirken müdür Uzunkaya “Şahıs tanındığını fark edince minibüs değiştirmiş ancak duyarlı vatandaş o minibüsü de emniyete ihbar etti. Böylelikle polisimiz yakaladı” dedi.

“MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİ GİBİ”

Şu ana kadar binlerce ihbar aldıklarını belirten Uzunkaya “Tıpkı Münevver Karabulut davasında olduğu gibi vatandaşımız büyük bir duyarlılıkla hareket etti. Kamuoyuna yansıyan bir dava haline geldiği için de vatandaşlarımız büyük bir duyarlılık gösterdi” dedi.

ÜZERİNDE NELER ÇIKTI!

Müdür Uzunkaya; seri katil Atalay Filiz’in üzerinde çıkanları ise şöyle sıraladı “Kendi adına düzenlenmiş ama süresi geçmiş bir pasaport ve gerçek kimliği, 4 adet kendi resmiyle yapılmış sahte kimlik, değişik resimlerle yapılmış 3 adet sahte kimlik, 14 adet açık aktif kredi ve banka kartları, 2 adet büyük avcı bıçağı, biber gazı, 10 bin Türk Lirası ve 3 bin 500 avro para”

O BAVULLARDA KİTAP VARMIŞ!

Müdür Uzunmaya güvenlik kameralarına da yansıyan bavullarda ise şahsın “bir takım günlük eşyasının ve kitaplarının olduğunu söylediğini daha sonra ise bunları attığını beyan ettiğini” açıkladı. İzmir Emniyet müdürü Filiz hakkında ise “Çok zeki bir delikanlı. Pişmanlık görüntüsü görmedim. Neşeli bir görüntüsü var. Cinayetlerle ilgili sorulara da ‘avukatımla konuşacağım diye’ yanıt vermedi’ dedi.