Emrah, kızına doğum günü hediyesi şarkı yaptı

Emrah, kızına doğum günü hediyesi şarkı yaptı
Emrah, kızı Eleysa Erdoğan’a olan aşkını kaleme döktü. Ünlü Sanatçı kızına doğum günü hediyesi olarak, sözü ve müziği kendine ait olan ‘Kızım’ şarkısını yazdı. Emrah'ın bu hareketi sonrası akıllara, aralarının bir türlü düzelemediği oğlu Tayfun Erdoğan geldi. Babasıyla barışmak istediğini birçok kez dile getiren Tayfun Erdoğan'ın ne tepki vereceği merak konusu oldu.

Emrah, sanat yaşamının 40.yılına özel çıkarmaya hazırlandığı tribute albüm için çalışmalarını sürdürürken sürpriz bir çalışmaya daha imza attı. Emrah, 2 Şubat’ta 5 yaşına girecek olan kızı Eleysa’ya şarkı yazdı. Çocuklarına olan sevgisini her fırsatta dile getiren Emrah, söz ve müziği kendisine ait olan ‘Kızım’ şarkısını besteledi. 

Seyhan Müzik etiketiyle piyasaya çıkan ‘Kızım’ şarkısının aranjesini Mehmethan Dişbudak yaptı. Mustafa Özen yönetmenliğinde kliplendirilen şarkı, 02.02.2022 itibariyle tüm dijital platformlarda çalmaya başladı. Emrah’ın dizi müziği tadında olan şarkıyı, bir dizide kullanmak istediği öğrenildi.

Emrah “Kızıma olan aşkım bana bu şarkıyı yaptırttı, oğlum Elyesa’ya da şarkı yapmıştım, kızımın da doğum gününü bu şarkıyla kutlamış oldum, bundan sonraki hayatımda en büyük isteğim, çocuklarıma çok güzel bir gelecek hazırlamak olacaktır, onların sağlıklı ve mutlu olması en büyük arzum ve isteğimdir” dedi.

Emrah''ın adını dahi anmadığı oğlu Tayfun Erdoğan''ın ise bu duruma bir tepki verip vermeyeceği merak konusu oldu. Babasıyla her defasında barışıp baba-oğul olmak istediğini dile getiren Tayfun Erdoğan, bir dönem Survivor''da da yarışmıştı.