Emre Akbaba sahalara ne zaman dönecek?

Emre Akbaba sahalara ne zaman dönecek?
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olurken 62. dakikada oyuna giren Emre Akbaba, Samudio ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlandı. Peki Emre Akbaba, sahalardan ne kadar uzak kalacak?

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olurken herkesi yıkan bir sakatlık yaşandı.

Oyuna 62. dakikada dahil olan Emre Akbaba, 67. dakikada gelişen Rizespor atağında yerde kaldı. Sağlık heyetiyle birlikte Emre'nin yanına koşan Hasan Şaş kenara değişiklik işareti yaparken Henry Onyekuru gözyaşlarına boğuldu. 

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak maç sonrasında bir açıklama yaptı ve Emre Akbaba'nın sakatlığıyla ilgili konuştu. Emre'nin ayağının üç yerden birden kırıldığını dile getiren Albayrak "Emre Akbaba’nın sakatlığı nedeniyle çok üzgünüm. Ayağı 3 yerden kırıldı. Erzurum maçında da buna benzer bir sakatlık yaşamıştı. Daha yeni iyileşip dönerken böyle bir sakatlık yaşadı. Çok üzüldük. İnşallah en kısa zamanda döner" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcunun en az 10 ay sahalardan uzak kalabileceği bildirildi.

İlgili Haberler