Emre Bol ile Evren Turhan canlı yayında yine kavga etti. Birbirlerinin üzerine yürüdüler

Emre Bol ile Evren Turhan canlı yayında yine kavga etti. Birbirlerinin üzerine yürüdüler
Tv100 ekranlarında yayınlanan ve moderatörlüğünü Ertem Şener’in yaptığı ‘VAR Odası’ adlı spor programında ortalık yine karıştı. Programın yorumculardan olan Evren Turhan ile Emre Bol arasında sinirler bir kez daha gerilirken, hakaretler havada uçuştu. Moderatör Şener, ikiliyi sakinleştirmekte güçlük çekti.

Medyaradar’da yer alan habere göre, Ertem Şener''in TV100 ekranlarında sunduğu spor programı ''Var Odası''nda dün akşam yine çok gergin anlar yaşandı. Programda sık sık tartışan Emre Bol ile Evren Turhan yine birbirine girdi.

Yorumcuların Galatasaray - Rizespor maçını yorumladıkları esnada, Fatih Terim''in sarı kart gördüğü pozisyon üzerine tartışan ikili sinirlerine hakim olamadı.

“GERİZEKALI BU YAHU”

Emre Bol''un "Anana avradına küfür eden adamı öldüremezsin kardeşim! Hiçbir yere gidemezsin, kural var kaide var." sözü üzerine, Evren Turhan, "Geri zekalı bu yahu" demesiyle ikili birbirine girdi.

“GERİZEKALI SENSİN TERBİYESİZLİK YAPMA”

Emre Bol, "Oğlum sensin geri zekalı, terbiyesizlik yapma!" diyerek Turhan''ın üzerine yürüdü. Turhan da "Ne yapacaksın?" diye karşılık verince, stüdyo karıştı.

BİRBİRLERİNİN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER

Bir anda ayağa kalkıp, birbirlerinin üzerine yürümeye çalışan ikiliyi sakinleştirmekte zorlanan moderatör Şener, ikiliden sakin olmalarını istedi.

İlgili Haberler