Emre Mor Galatasaray'a söz verdi

Emre Mor Galatasaray'a söz verdi
Celta Vigo'da beklenen performansı sergileyemeyen Emre Mor'un Galatasaray yolunda olduğu iddia edildi. Milli Takım'dan eski hocası Terim'in de takibinde olan genç futbolcu için takımı 14 milyon euro serbest kalma bedeli olarak belirlemişti.

İmparator, A Milli Takımdaki eski gözdesini Galatasaray’a istedi, ilk görüşmede önemli bir söz alındı. 2018-19 sezonu için Şampiyonlar Ligi'nde iddialı bir kadro hazırlığında olan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, planlarını yaptı. Terim’in, yeni sezonda kadroda görmek istediği isimlerden biri de A Milli Takım’a kazandırdığı Emre Mor oldu.

UEFA’nın bütçe kısıtı yada ‘sattığın kadar al’ yani bonservis bedeli sınırlaması getirmesi beklenen G.Saray’da, Terim ‘kiralama’ formülü ile kulübe mali yani bonservis yükü de getirmeden yıldızları da kadrosuna katmanın hedefinde… Emre’nin kiralanması hem kontenjanın dolmaması hem de önemli bir oyuncunun kazandırılmasını isteyen Terim, talebini Başkan Cengiz ve Albayrak’a iletti.

İLK GÖRÜŞME YAPILDI

Emre Mor’dan söz “ Türkiye’ye gelirsem tek adresim Galatasaray” Ve Galatasaray kulübü de Emre Mor’un menajeri Bektaş Demirtaş ile görüştü. Terim faktörü de Galatasaray’ın Emre Mor’un transferinde öne geçmesini sağladı. Sezon başında Borussia Dortmund’dan Celta Vigo’ya 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında alınan ancak hayal kırıklığı yaratan Emre Mor’u, kiralamak için G.Saray geri sayıma geçti. Emre Mor, kariyerinde özel bir yeri olan Fatih Terim için G.Saray’a önemli bir söz verdi. Henüz geleceği hakkında kesin bir karar vermeyen Emre G.Saray kulübü ve Terim’e “ Türkiye’ye gelirsem, forma giyeceğim tek kulüp Galatasaray olacaktır” dedi.

Kısaca sarı kırmızılı yönetim Emre’nin Türkiye’ye gelmesi halinde adresinin sarı kırmızılı takım olacağının sözünü aldı. Galatasaray Celta’ya “ Parlatalım” diyecek. Bu sezon Celta Vigo forması ile sadece 1 gol ve 3 asistle hayal kırıklığı yaratan Emre Mor, hakkında İspanyol ekibinin de kararı bekleniyor. Celta Vigo’nun disiplinsiz hareketleri nedeniyle de kadro dışı bıraktığı Emre Mor için G.Saray, Şampiyonlar Ligi faktörünün de etkisi ile “ Bize kiralayın, Emre’nin Şampiyonlar Liginde de Galatasaray forması ile iyi bir sezon geçirmesini sağlayalım” diyerek ikna etmeyi planlıyor. G.Saray, hem genç oyuncunun hem de İspanyolların kararını beklemeye geçti.

İlgili Haberler