En büyük hayalim Ay-yıldızlı forma

En büyük hayalim Ay-yıldızlı forma
Fenerbahçe’nin golcüsü Fernandao, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e mesaj yolladı

Ülkesinin milli takımında oynamayı düşünmediğini belirten Süper Lig’in son gol kralı,  “Futbolcuların farklı hedefleri vardır. Benim gönlümde de Türk Milli Takımı’nda oynamak yatıyor” dedi.

Süper Lig’in son gol kralı Jose Fernandao, manidar açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi’nin eylül ayı sayısına açıklamalarda bulunan Brezilyalı yıldız, Türk Milli Takımı’nda oynamanın kendisi için keyif olacağını kaydetti. Brezilya Milli takım’nda oynamayı niçbir zaman düşünmediğini belirten golcü, “Dünyanın her yerinde futbolcuların kendine has hedef vardır. Benim gönlümde de Ay-yıldızlı formayı giymek var. Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’den gelecek bir teklifi uçarak kabul eder ve milli formayı seve seve giyerim” dedi. Bursaspor forması giyerken daha büyük takıma transfer olmayı hedeflediğini de vurgulayan Fernandao, “Bursaspor’da performansımı üst düzeyde tutmaya çalıştım. Hedefim; Türkiye’nin en büyük takımlarında forma giymekti. Bunu da başardım ve şu anda Türkiye’nin en büyük kulübü Fenerbahçe’deyim” görüşlerini aktardı.

“UEFA’da final oynarız”

Brezilyalı oyuncu, ayrıca gol kralı olduğu Bursaspor’daki performansını yükselterek F. Bahçe’de de sürdüreceğini belirtti. Atacağı gollerle takımına katkı sağlayacağını belirten Fernandao şöyle devam etti: “Bunu üst düzeyde göstermeye devam edeceğim. Hedefimiz her zaman için zirvede yer almak UEFA Avrupa Ligi’nde Finale kadar gidebiliriz. Ben o ışığı görüyorum. Takım arkadaşlarıma da bu konuda güveniyorum ve bunu başaracağımıza inanıyorum.” şeklinde ifadeler kullandı.