EPGİS motorine yapılacak dev zam iddiasını yalanladı

EPGİS motorine yapılacak dev zam iddiasını yalanladı
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), haklarında başlatılan adli süreç nedeniyle fiyat duyurusu faaliyetlerine ara verildiğini duyurmuştu. EPGİS az önce motorine yapılacak 2 lira 60 kuruş zam yapılacağı iddiasını yalanladı.

Aylar sonra sessizliğini bozdu

TELE1''in haberine göre, Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), sosyal medyadan yaptığı açıklamayla haklarında başlatılan adli süreç nedeniyle fiyat duyurusu faaliyetlerine ara verildiğini duyurdu. Yaklaşık 3 aylımk sessizlieğini az önce bozan EPGİS bu kez yapılacağı iddia edilen motorin zammının gerçek olmadığını açıkladı.

Motorine bu gece yarısından sonra gelecek 2 lira 60 kuruşluk zam ile litre fiyatının 30 lirayı aşacağını iddia edilmişti. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS),  Twitter hesabından söz konusu iddiayı yalanladı. EPGİS’in açıklaması şöyle:

“Zorunlu Bilgilendirme:
Sosyal medyada ve bazı basın organlarında bugün motorine 2,60 TL/LT zam geleceği bilgisi yayılmaktadır. Bugün için herhangi bir ürüne zam beklentisi yoktur. Yarın için ise bugün piyasalarda oluşacak değerler belirleyici olacaktır. Benzin ve LPG’den sonra motorine de zam geliyor. Bu gece yarısından sonra 2 lira 60 kuruş zamlanması beklenen motorin, tek seferde 2 lira 18 kuruş zamlanan benzinin de rekorunu kırmış olacak.”

İlgili Haberler