Dikkat! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alacak

Dikkat! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alacak
İŞKUR’da yer alan bilgilere göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı merkez teşkilatında (ANKARA) görev yapmak üzere toplam 20 Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcısı alınacak.

İŞKUR’dan iş arayanlara müjdeli haber geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı merkez teşkilatında görev yapmak üzere toplam 20 adet Enerji ve Tabii Kaynaklar Uzman Yardımcısı alınacağı duyuruldu.

Kadroya sözlü sınav ile personel alınacak. Sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranların tabloda belirtilen sınava katılacak aday sayısından fazla olması halinde, KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere yukarıda belirtilen sayıda aday giriş sınavına alınacaktır.

SINAV BAŞVURU ŞARTLARI, TARİHİ VE YERİ 

ÖSYM tarafından 2020 veya 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında, 70 veya üzeri puan almış olmak,

En az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin, tabloda belirtilen bölümlerini veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen 4 yıllık fakültelerin birinden son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak,

Giriş sınavının yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak, (1 Ocak 1987 ve bu tarihten sonra doğmuş olanlar)

Süresi içinde başvurmuş bulunmak.

Adaylar; giriş sınavı başvurularını e-Devlet üzerinden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden e-Devlet şifresi ile elektronik ortamda yapacak.

Başvurular 10.01.2022 tarihinde saat: 9.30’da başlayıp 21.01.2022 tarihinde saat: 17.30’da sona erecektir.