Engelli olan Şerife Şimşek'e hırsızlık şoku. Vicdansızlığın bu kadarına da pes

Engelli olan Şerife Şimşek'e hırsızlık şoku. Vicdansızlığın bu kadarına da pes
Eskişehir'de, doğuştan kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen Şerife Şimşek'in (35) akülü tekerlekli sandalyesinin şarj aleti çalındı. Şimşek, mağdur olduğunu belirterek, "Akülü arabam olmadan yürüyemiyorum. Eğer bize de bunu yapıyorlarsa ne diyeyim?” dedi.

DHA'da yer alan habere göre, Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Vişnelik Mahallesi Öğretmenler Bulvarı'nda çiğköfte dükkanı işleten Şerife Şimşek, akülü engelli tekerlekli sandalyesinin aküsü, aktara gidip geldiği esnada çalındı.

5bda7d9ffeb181e970d9b1f0e5a9fd4c.jpg

"ARABAM OLMADAN YÜRÜYEMİYORUM"

Mağdur olduğunu belirten Şimşek, "Engelliyim. İki dakika dışarıya çıkıp, dükkanıma yakın olan aktara gittim. Geri geldiğimde akülü sandalyemin şarj cihazının olmadığını fark ettim. Yürüme zorluğum var. Sokağa akülü arabamla çıkıyorum. Akülü arabam olmadan yürüyemiyorum. Eğer bize de bunu yapıyorlarsa ne diyeyim?” dedi.

e0f543c402c55f67d5031808a90522e8.jpg

"ŞU AN MAĞDURUM"

Çalınan şarj aletinin 800 lira değerinde olduğunu ifade eden Şimşek, "800 lira bizim için yüksek bir fiyat. Çünkü biz dükkanımızın masraflarını ancak çeviriyoruz. Ben şu anda mağdurum. Neden mağdurum? Şu anda akülü sandalyemin şarjı olmadığı için eve yürüyecek gücüm yok. Taksi tutsam belki taksiye verecek param yok. Bu yapılan nedir anlayamıyorum" diye konuştu.

İNCELEME BAŞLATILDI

Şimşek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızlık şüphelisini bulmak için çalışma başlattı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, bölgedeki güvenlik ve mobese kameralarını incelemeye alındı.