Erdoğan, "Ana muhalefetin sonu olacak"

Erdoğan, "Ana muhalefetin sonu olacak"
AKP Kadın Kolları Eğitim Programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2019 Mart ayındaki yerel seçimler için "Ana muhalefetin sonu olacak" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kadın Kolları Eğitim Programında konuştu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, 2019'daki yerel seçimlere de değindi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, "Sadece millete değil, CHP'ye de bela. CHP'yi de bundan kurtarmamız lazım. SSK'yı batırdı, CHP'yi batırmanın gayreti içerisinde. Adam İngiltere'ye bir şeyler konuşuyor, Türkiye'yi şikayet ediyor. Özgürlük, demokrasi yok diyor. Özgürlük, demokrasi yok da her seçimi kaybettin, hala seçime giriyorsun. Bundan büyük demokrasi olur mu? Onda ders alacak. Neyse gerisini söylemeyim" dedi.

Erdoğan, "Ne yaparlarsa yapsınlar, Mart 2019 seçimlerinde de sonuç aynı olacak, inşallah yine aynı hezimeti yaşayacaklar. Mart 2019 seçimleri sıradan bir seçim değildir. Mahalli idareler seçimi belki de ana muhalefetin sonu olacaktır" ifadelerini kullandı.