Erdoğan: "Bahçeli ile beraber yürüdük, yürümeye de devam edeceğiz"

Erdoğan: "Bahçeli ile beraber yürüdük, yürümeye de devam edeceğiz"
AKP Düzce İl Başkanlığı'nın düzenlediği kongrede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP liderini sert sözlerle eleştirerek, "Biz vatan ve millet konusunda Bahçeli ile beraber yürüdük, yürümeye de devam edeceğiz" dedi.

Partisinin Düzce'deki il kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasından satırbaşları şöyle:

AK Parti teşkilatlarımızın kıymetli mensupları sizleri en kalbi duygularımla, hasretle muhabbetle selamlıyorum. Buradan tabiatı güzel, suyu güzel şehrin tüm ilçelerindeki vatandaşlarıma selamlarımı iletiyorum. Bir şeye özellikle teşekkür etmek istiyorum. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 74 ile şahsıma teveccüh gösterdiniz. 16 Nisan'da ile yüzde 71 ile 'evet' dediniz. Rabbim yol arkadaşlığımızı daim eylesin. Düzce teşkilatımızda görev alan tüm kardeşlerime emekleri, gayretleri için şükranlarımı sunuyorum.

'KİŞİ SEVDİKLERİYLE BERABER HAŞROLUNACAKTIR'

16 Nisan'da biz 'evet' kampanyasını yürütürken 'hayır' kampanyası içerisinde beraber yürüdüklerimizin olması bizi üzmüştür. Hiç önemli değil. Kişi sevdikleriyle beraber haşrolunacaktır.

Ülkemize yönelik tehditlerin büyüklüğüne baktıkça biz de ne güzel diyoruz, demek bizden bu derece çekiniyorlar.

'HER İHANETİN ARKASINDA KILIÇDAROĞLU ÇIKIYOR'

Ana muhalefet partisinin başındaki zatın böyle garip garip şeyleri oluyor. Bunun zırvalarını ifşa etmekten ben usandım. Kendisi bunları söylemekten utanmadı. Oturduğu koltuğa dahi gelişi şüpheli olan bu zatın, her ihanetin arkasından çıkması tesadüf olamaz. Sanıyorum kendisini birileri bu iş için özel olarak görevlendirdi. Ana muhalefetin arkasındaki potansiyeli yok ediyor. Biz bu iğrenç tavrı FETÖ'cülerden tanıyoruz.

'BİZİ HAZMEDEMİYORLAR'

Erdoğan, kongrenin gerçekleştiği salona girmeden önce de halka hitap etti. Erdoğan'ın buradaki konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Hasımlar bizi hazmedemiyor, onun için tek silahları var iftira. İftira ile bir yere gidilmez, dürüstlükle bir yere gidilir. Bizi bölmek parçalamak isteyenler şunu bilecekler; Bizim Rabiamız var.

'PAYİTAHT'I İZLİYORSUNUZ DEĞİL Mİ?'

Neydik ne olduk? Bunu da bilelim. Tarihimizi de bilelim. Payitaht'ı izliyorsunuz değil mi? Bir haftada 75 tanesi gitmiş, öbür hafta 100 tanesi gitmiş. İnlerine kadar, sıfırlayacağız bunları. Huzurumuza musallat olanlar bedelini ağır ödeyecek. Türkiye'den başka devletimiz yok.

İlgili Haberler