Erdoğan: "Ben Başkomutanım, tabii ki alkışlayacak"

Erdoğan: "Ben Başkomutanım, tabii ki alkışlayacak"
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Sakarya'da partililere seslendi. Apolet tartışmalarına değinen Erdoğan, "Alkışlayacak tabi, ben Başkomutanım" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya'da partililerle bir araya geldi. 

"Apolet tartışmalarına değinen Erdoğan, "Metin Temel protokolün mensuplarından, beni alkışlamış, ben başkomutanım. Ey Muharrem sen kendini ne zannediyorsun?" dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

"Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Gel bakalım Muharrem.' diyerek Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı yaptığı kişinin Afrin operasyonumuzun komutanı Metin Temel Paşa ile hadsızliğini duydunuz değil mi? Meydan meydan gezip 'Ben bu paşanın apoletlerini sökeceğim.' diyor. Sen kimsin ya sen nesin ya... Sen bu ülkenin bir hukuk devleti olduğunu hala öğrenemedin mi? Sana o apoletleri söktürmezler. Sen apolet mi sökeceksin? Gidip de kendisini ziyaret ettiğin Selahattin Demirtaş'a mı takacaksın o apoletleri?

Metin Temel protokolün mensuplarından, beni alkışlamış, ben başkomutanım. Ey Muharrem sen kendini ne zannediyorsun?

Promter’i unutmuşum, ben promter’i falan unutmadım. Ben promter’in dersini veririm sana. Yanımdaki hoca efendi akşam namazını kılmak için çıktı. Korumalar onu tekrar sandalyeye oturtmadılar. O beni rahatsız etti. Benim bu ilim ehline saygımdır Bay Kemal. Bunların her işi yalap şalap. Şimdiden böyle zıvanadan çıkanlar ülkenin başına geçse Allah korusun neler yapacakları belli değil.

İlgili Haberler