Erdoğan: "Bir haftayı bulmaz, darmadağın edeceğiz!"

Erdoğan: "Bir haftayı bulmaz, darmadağın edeceğiz!"
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, ABD'nin terör örgütü PYD'ye yaptığı yardımları sert bir dille eleştirerek, "Afrin'deki teröristler teslim olmazlarsa orayı da başlarına yıkacağız, bu böyle biline" dedi.

Evren DEMİRDAŞ / ELAZIĞ

AKP Elazığ İl Kongresi'nde konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

NE İŞİN VAR PENSİLVANYA'DA SIKIYORSA GEL

Ne işin var Pensilvanya'da? Hadi sıkıyorsa buraya gel. ABD de seni bir yere kadar taşır FETÖ, bunu bilesin. Amerika senin kapıya koyacak. O zaman da kaçacak delik arayacaksın. Sen kaçacaksın biz de seni kovalayacağız.

34 YILDIR PKK İLE MÜCADELE YÜRÜTÜYORUZ

Türkiye 1984 yılından bu yana terörle mücadele yürüten bir ülkedir. En vahşi örgüt PKK'nın milletimize musallat oluşunun üzerinden 34 yıl geçti.

Elazığlılar vatan, millet, devlet, bayrak ve ezan sevgisini önlerine alıp yürümüşler geriye dönüp bakmamışlar.

KANDİL'E KADAR GİTTİK

Vatanımızı bölemeyecekler. Teşebbüs ederlerse tanklarımızla toplarımızla inlerine gireriz. Kandil'e kadar gittik, yetmedi daha da gideceğiz.

Biz tarihimizden ders almasını bilen bir milletiz. Sınıflarımız boyunca aktif bir politika izliyoruz. Fırat Kalkanı harekatı ile terör koridorunu bıçakla keser gibi kesip attık.

İdlib operasyonuyla bu koridorun batı kanadını çökertiyoruz. Afrin'deki teröristler teslim olmazlarsa orayı da başlarına yıkacağız, bu böyle biline.

SİLAHLAR BİZE KARŞI KULLANILMAYA BAŞLANDI!

Teröristin üzerine üniforma giydirince, barındığı binanın tepesine de kendi ülkenizin bayrağını dikince hakikatler ortadan kalkmıyor. Bölgeye getirilen binlerce tır ve uçak dolusu silahın bir kısmı daha şimdiden karaborsada satılmaya, bir kısmı da bize karşı kullanılmaya başlandı.

BİR HAFTAYI BULMAZ, NASIL DARMADAĞIN EDECEĞİMİZ GÖRECEKLER

Yılanla yatağa giren neticelerine katlanır. Amerika kendini kaldırıp ve kandırıp yılan çukuruna atmakta bu kadar ısrarcıysa kendisi bilir. Biz, kendi başımızın çaresine bakarız. Bir araya toplayıp ordu kurduklarını sandıkları çapulcuları Allah'ın izniyle, bir haftayı bulmaz, nasıl darmadağın edeceğimizi görecekler.

ERDOĞAN'I MHP'Lİ İL BAŞKANI KARŞILADI

AKP Elazığ il örgütünün 6. olağan kongresi için Elazığ'a gelen Erdoğan'ı havalimanında AKP il başkanı Ramazan Gürgöze ve milletvekilleriyle birlikte MHP il Başkanı Oğuzhan Demir'de karşılayanlar arasında yer aldı.

MHP'li Demir'in kongre salonunda AKP'li il başkanı Gürgöze ve milletvekilleriyle birlikte fotoğrafta çektirdi.

MHP il başkanı Oğuzhan Demir daha önceden AKP kongresine katılmaları üzerine partililerine ve vatandaşlara çağrıda bulunmuştu.

İlgili Haberler