Erdoğan, dolar çağrısını yineledi

Erdoğan, dolar çağrısını yineledi
Bayburt'ta vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yastık altındaki döviz ve altının bozdurulması çağrısını yineledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinin ardından yapacağını duyurduğu teşekkür ziyaretlerine en yüksek oy oranını aldığı Bayburt'tan başladı.

Burada vatandaşlara hitap eden Erdoğan, "Yastık altındaki dolarları bozdurun" çağrısını yineledi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:

"İlk fırsatta hemen çıktık ve Bayburt’a geldik. Turlarımıza Bayburt’tan başladık. Bayburt 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçiminde şahsıma verdiği yüzde 82,1 oranındaki destekle yine ilk sırada yer aldı. Şahsıma gösterdiğiniz bu sevgi için güven için, verdiğiniz destek için, her birinizi ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Sözlerimin hemen başında Ordu’da yaşanan sel felaketinden etkilenen kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi ifade etmek istiyorum. Rabbim ülkemizi bu tür felaketlerden muhafaza eylesin."

DOLAR MOLAR BİZİM YOLLARIMIZI KESMEZ

"Dolar molar bizim yollarımızı kesmez. Hiç endişe etmeyin. Yastığının altında doları, avrosu altını olan varsa gitsin TL ile bankalarımızda bozdursun bu bir yerli mili mücadeledir. Bu bir, bize karşı ekonomik savaş ilan edenlere benim milletimin cevabı olacaktır."

İlgili Haberler