Erdoğan: "Neymiş kurmuş, neymiş dövizmiş geçin bunları"

Erdoğan: "Neymiş kurmuş, neymiş dövizmiş geçin bunları"
Dolar'ın 7, Euro'nun 8 TL'ye dayandığı saatlerde Gümüşhane'de vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Neymiş dövizmiş.. Neymiş kurmuş. Geçin o işleri geçin" diyerek otoyol projelerine ve 24 Haziran seçimlerine değindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretlerinde bulunuyor.

Rize ve Bayburt'un ardından Gümüşhane'ye geçen Erdoğan'ın gündeminde bölgeye yapılacak olan otoyol projeleri ve 100 günlük eylem planı vardı.

Erdoğan'ın konuşma yaptığı sıralarda Dolar 7 TL'ye, Euro ise 8 TL'ye dayandı. Kurdaki dalgalanma tavan yaparken Erdoğan, "Neymiş dövizmiş.. Neymiş kurmuş. Geçin o işleri geçin" diyerek sözlerine devam etti.

Cumhurbaşkanı'nın açıklamaları şöyle:

"24 Haziran'da küsüratı söylemeyelim yüzde 77 oy ile destek veren, Cumhurbaşkanlığını şahsıma layık gören tüm Gümüşhaneli kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Kardeşlerim bu gelişte şu yapılanları görüyorsunuz değil mi? Biz size hizmetkar olarak bu adımları attık. Ordu'ya sel felaketi nedeniyle uğrayacağız. Sonra Rize'ye geçeceğiz oradaki kardeşlerimize şükranlarımızı sunacağız. Trabzon'da da hemşehrilerime sesleneceğim. Bu haftasonunu dolu dolu Doğu Karadeniz'de geçireceğiz.

Bütün bunlar bir aşk işi aşk. Aşıksanız, dertliyseniz olur. Biz dertliyiz, bu millete aşığız. Neymiş dövizmiş.. Neymiş kurmuş. Geçin o işleri geçin.

Elimiz boş gelmedik, Gümüşhane Geçişi Çevre Yolu Açılış Töreni'ni yaptık. Ben size hep ne dedim? Biz Ferhat'sak, siz Şirin'siniz. Dağları dele dele geliyoruz. Resmi açılışı yaptık. Zigana da bitsin Trabzon buradan 20 dakika.

100 günlük icraat programını açıkladık. Bakan arkadaşlarımız şimdi bu projeleri adı adım hayata geçirecek. Bizler de 100 günün ardından gelecek projelerin takipçisi olacağız. Biz yaptığımızın hesabını Geroge, Heinze'a değil. Millete veririz. Yapamayacağımızı söz olarak vermedik, vermeyiz. Ne söz verdiysek onu yerine getireceğiz. Popülizm tuzağına düşmeden bu millete hizmet edeceğiz."

İlgili Haberler