Erdoğan, Türkiye Kupası finalinin oynanacağı şehri açıkladı

Erdoğan, Türkiye Kupası finalinin oynanacağı şehri açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Diyarbakır'a geçmişte çok yanlış yapıldı. Terör örgütlerinin cirit attığı bir kent haline geldi." derken Türkiye Kupası finalinin mayısta Diyarbakır'da oynanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır AKP İl Kongresi’nde yaptığı konuşma sırasında Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı şehri açıkladı.

Mayıs ayında yapılacak Türkiye Kupası finali hakkında konuşan Erdoğan, “İnşallah burada şampiyonluk maçı oynanacak. Son hazırlıklar süratle bitirilecek. Türkiye Kupası’nın 9 Mayıs 2018 tarihindeki final karşılaşması inşallah Diyarbakır’da bu stadımızda yapılacak” dedi.

"KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAYACAĞIZ"

Terör örgütlerine de mesaj veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

"Bundan sonra her kim eline silahı alıp vatandaşlarımızın hakkına, hukukuna el uzatmaya, milletimizin birliğini, beraberliğini, devletimizin bekasını tehdit etmeye kalkarsa işte askerimiz, işte polisimiz hazırda bekliyor. Adı ister PKK olsun, ister FETÖ ister DEAŞ ister YPG, bizim için fark etmez. Arkasında kimin, hangi gücün olduğu da fark etmez. İstiklalimizi ve istikbalimizi tehdit eden hiç kimsenin gözünün yaşına bakmayacak, hemen başını ezeceğiz."