Erdoğan yine Feyzioğlu’na yüklendi

Erdoğan yine Feyzioğlu’na yüklendi
Ankara’daki ‘evet’ mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hedefinde Barolar Birliği Metin Feyzioğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da “evet” mitingi düzenledi. Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, “O gece en büyük hedef Ankara’nın düşmesiydi, başaramadılar” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun SKK Genel Müdürlüğü dönemini hatırlatan Erdoğan, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’nun “hayır” için yaptığı bilgilendirme toplantılarını da eleştirdi:

“Türkiye’den baro başkanı düşünün, Avrupa’ya gidip kampanya yapıyor. Baro başkanı bu ya. Kişi sevdikleriyle anılır. Şimdi anladın mı Kılıçdaroğlu, ne söylemek istediğimi. Ya zaten ben gençliğe özel olarak şunu hatırlatmak istiyorum. Bakın, uzun süre SSK kurumlarında bu zat, genel müdürlük yaptı. Onun döneminde hastanelerin durumunu annelerinize, dedelerinize sorun. Bu zatın beş koyun bile güdemeyeceğini size söylerler. Kardeşlerim, biz damdan düştük ya. Biz daha hızlı yürümek istiyoruz. Şimdi, Ankara 16 Nisan’da bu ülkeye ve millete müstemleke gözüyle bakanlara şöyle sağlamından bir Osmanlı yan gözüyle bakmaya “Evet” mi? Fazla zaman yok ha, ikinci pazar sandıktayız. Sandıkları “evet”le patlatıyor muyuz?”

İlgili Haberler