Erdoğan'a seçim kaybettirecek video ortaya çıktı! Sosyal medyada hızla yayılıyor

Erdoğan'a seçim kaybettirecek video ortaya çıktı! Sosyal medyada hızla yayılıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seçim kaybettirecek durumun en net görüntülerinden biri daha paylaşıldı. Skandal görüntülerde vatandaşın son durumu ortaya koyuldu.

Yapılan tüm seçim anketlerinde AKP''li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı''nın Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz nedeniyle seçimleri kaybedeceği belirtilirken ekonominin son durumunu gösteren skandal bir video daha sosyal medyada yayılıyor

Erdoğan’ın kötü giden ekonomi eleştirilerine karşı “AK Parti döneminden önce ekmek, yağ, şeker kuyrukları vardı” söylemi artık tarih oldu. 

Erdoğan’ın da tarif ettiği bu görüntülere artık 2022 yılının Türkiye’sinde de şahit olunuyor.

ERDOĞAN’A SEÇİM KAYBETTİRECEK GÖRÜNTÜLER

Türkiye’de ekmek normal bakkallarda 3.50 TL’ye satılırken İstanbul Esenyurt da İstanbul Halk Ekmek’ten 1.5 TL daha ucuz ekmek alabilmek için vatandaşların oluşturduğu metrelerce kuyruk görenlere “işte Türkiye’nin son hali” dedirtti. 

AKP DÖNEMİ BÖYLE HATIRLANACAK

İçler acısı bu görüntüleri CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da paylaşırken “AKP dönemi ucuz ekmek kuyruklarıyla hatırlanacak” sözlerini paylaşımına not düştü.

Tüm seçim anketlerine göre AKP’nin oy oranı hızla erirken bu görüntülerin AKP’nin yaşadığı oy kaybını daha da çok hızlandıracağı belirtiliyor

İlgili Haberler