Erdoğan'dan Adanalılara: "Pazar günü sandıklarda patlıyor muyuz?"

Erdoğan'dan Adanalılara: "Pazar günü sandıklarda patlıyor muyuz?"
Adana mitinginde vatandaşlara sesleneren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Pazar günü sandıklarda patlıyor muyuz?" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Bu seçime MHP ile ittifak içinde giriyoruz. Yanımızda Yazıcıoğlu'nun yadigarı Alperenler de var. 780 bin kilometrekarenin her karışını dolaşıyoruz. Gidilmedik yer bırakmayacağız. Seçim dönemlerinde değil 365 gün milletimizle dertleşiyoruz, bağrımıza basıyoruz.

'BİZDE AŞK VAR, BİZ SİZE SEVDALIYIZ'

Sizlere Yenikapı'dan 1 milyon 300 bin selam getirdim. Yarın Mardin ve Şanlıurfa'da olacağız" dedi.

Yazın sıcağına, kışın soğuğuna aldırmadan miletimizi bağrımıza basıyoruz. Son 4 senede Adana'ya 6 kez geldim. Bay Muharrem, Bay Kemal kaç kere gelmiş? Bizde aşk var, biz size sevdalıyız.

'BOL BOL YALAN KONUŞANLAR İLE Mİ MESAFE ALACAĞIZ'

Sizlere verdiğimiz sözleri hayata geçirdik. 16 yılda Adana'ya 41 katrilyon yatırım yaptık. Laf değil laf. Bay Muharrem ne diyecek, Bay Kemal ne diyecek; ne yaptın diyecek. Bu iş ustalık ister, dert ister. Ah CHP'ye gönül veren kardeşlerim marifet iltifata tabidir. Bol bol yalan konuşanlarla mı bu ülkede mesafe alacağız?

Adana'ya görenlerin hayran kalacağı bir millet bahçesini kazandırmış olacağız. Biz buyuz. Öyle laf ola beri gele yok." diyen Erdoğan, "Şu güzelliğe bak. Adana bizi devamlı anacak. Biz de görevimizi yapıyoruz. Şehit yakınlarımıza, gazilerimize, yaşlılarımıza 4.5 katrilyon destek verdik.

'YALAN HABERLER ÜZERİNDEN ŞEHİR HASTANELERİMİZİ KARALAMAYA ÇALIŞIYORLAR'

Bay Muharrem sıkıntın olduğunda doğru buraya. Nereden nereye ne rezillikler yaşadık. Şimdi şehit hastanesi ile Adana'da tavan yaptık. Çıkmış adaylardan biri diyor ki 'bu şehir hastanelerini nasıl işleteceksiniz.?' Önce bu bayana sormak lazım sen neden çıktın bu yola. Bizim uılaştığımız yere sizin hayalleriniz bile ulaşamaz. İnce şehir hastanelerini kapatmaktan söz ediyor. Lüks görüyorlar, çok görüyorlar. Yalan haberler üzerinden şehir hastanelerimizi karalamaya çalışıyorlar. 24 Haziran'da bunlara bir ders verelim.

'HALA MİLLETİMİ KAĞNI İLE TAŞIYACAKLAR'

Ne gerek var diyorlar yüksek hızlı trene. Sivas'a gelirse göçü hızlandırırmış. Sen öyle yatırımlar yapacaksın ki halkım bunlardan istifa etsin. Bunlar hala benim milletimi kağnı ile taşıyacaklar. Bunlar da batılı modern bir dünya yok. Bu dönemi değiştiriyoruz.

'OYLAR ÇALINACAK DİYEREK MİLLET İRADESİNİ YOK SAYMAYA ÇALIŞIRLAR'

Sandıktan çıkamayacaklarını anladıkça mızıkçılık yapıyor, Yenikapı mitingine laf ediyor, 1 milyon 300 bin kardeşimize montaj diyorlar.

Muhalefet sandığın rengi belli olmaya başlayınca çamura yatma hesabı yapar. Oylar çalınacak diyerek millet iradesini yok saymaya çalışır.