Erdoğan'dan "altın klozet" açıklaması

Erdoğan'dan "altın klozet" açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan “altın klozet” iddialarına ilişkin “Zaten siz yalancısınız. Ya bizim altından klozetle ne işimiz var. Bunlar altınla, pirinci karıştırıyorlar. Onlar bunu anlamaz. Niye? E cehalet. Bunlar cesaretlerini de cehaletlerinden alıyor.” dedi

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP'ye yönelik, "Uçak fabrikasını kapatıp gaz ocağı fabrikasına çevirdiniz" suçlamasında bulunan Erdoğan, "CHP budur. Kimi inandıracaksınız? 24 Haziran'da benim halkım bu yalan üzerinden bir şeyler yapmak isteyenlere sandıkta dersini verecek. Kocaeli şu dersi verin be, ama bambaşka verin. Şimdi ortaya çıkan başkaları var, hepsine verin" diye konuştu. Erdoğan, "Tesla'nın sahibi Elon ziyaretimize geldi. Sana gelmedi Muharrem. Niye bize geldi, bu adamla iş yapılır diye geldi. Biz şu anda uzaya bir an önce nasıl ulaşırız bunun çalışmalarını yapıyoruz" dedi.

"BUNLAR ALTINLA PİRİNCİ KARIŞTIRIYORLAR"

Erdoğan'ın 'altın klozet ' iddialarına ilişkin açıklaması ise şu şekilde: Zaten siz yalancısınız. Ya bizim altından klozetle ne işimiz var. Bunlar altınla, pirinci karıştırıyorlar. Onlar bunu anlamaz. Niye? E cehalet. Bunlar cesaretlerini de cehaletlerinden alıyor. Ben halkıma, milletime inanıyorum. Ankara'da külliyenin caminin kıble kısmında sergi salonu yaptık. Orada muhtarlarımızla 2 bin 200 kişilik iftar verdim. Muhteşem bir iftar oldu. Oraya bunların gelmeye yüzü tutmaz. Biri çıkmış 'Yıkacağım' diyor. Bunlar böyle. Neyi yıkıyorsun? Bu milletin helal parasıyla yapılan buraları neyle yıkıyorsun. Haddini bil haddini. Bunlar cahil."