Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: "Duydum ki Hatay'a gidecekmiş!"

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: "Duydum ki Hatay'a gidecekmiş!"
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısına katıldı. Kılıçdaroğlu'nun Hatay programına değinen Erdoğan, "Duydum ki Hatay'a gidiyormuş. Postalın eksikse sana postal da gönderelim" ifadelerini kullandı.

Erdoğa'ın açıklmaları şöyle:

"Hatay'da askerlerimize destek için sınır karakolumuzu ziyaret ederek Mehmetçiklerimize moral verdik. Bu durum birilerini rahatsız etmiş olmalı ki oraya giden sanatçılarımıza hakaret etmeye kalktılar. Gerek biz, gerekse sanatçılarımız hak ettikleri cevabı kendilerine verdik. Hala nasıl olur da bu ülkenin bir sanatçısı, askerine desteğe giden bir sanatçıya kem söz söyleyebilir. Şahsıma olan hakaretler yine tavan yaptı. 

Bulunduğumuz makam bu hakaretleri kabul eden bir makam değildir. Bulunduğumuz makam o kişilere akıllarının alacağı şekilde gerektiği cevabı vermesi gereken bir makamdır."

“DUYDUM Kİ HATAY'A GİDİYORMUŞ”

"Duydum ki Hatay'a gidiyormuş. Hayırdır yahu, günaydın. Ne oldu? O zaman yapman gerken bir şey var. Postalın eksikse sana postal da gönderelim. Olur ya, parka falan eksikse onu da gönderelim. Bu ülkede biz askerimizle doğduk, askerimizle yürüyoruz."

İlgili Haberler