Erdoğan'dan Melih Gökçek açıklaması

Erdoğan'dan Melih Gökçek açıklaması
AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada Gökçek'in istifa edeceği iddialarına da cevap verdi. Erdoğan, "Şu an yok, olmayacağı anlamına gelmez" dedi.

ERDOĞAN'DAN İSTİFA İMASI GELDİ

Ankara’da gazetecilere konuşan AKP Sözcüsü Mahir Ünal ise “Basında çıkan haberler doğru değil. Belediyelerle ilgili de bir yenilik çalışması yürütülüyor ancak şu ana kadar istifası istenen kimse yok” demişti.

Ünal'ın bu açıklamalarından dakikalar sonra AKP Grup toplantısı sonrası basın mensuplarına konuşan Recep Tayyip Erdoğan, Melih Gökçek’in istifası için “Partimizin bütün kurucuları herhangi bir birim, belediye başkanları olur, il başkanları olur, süreç içerisinde bu tür gelişmeler olur. Ama şu an böyle bir şey önümüzde yok. Ama bundan sonra olmayacak anlamına kesinlikle gelmez. Çünkü biz değişim dönüşümü seçime kadar yaşıyoruz, yaşayacağız. Metal yorgunluğu dediğim konu, tüm kurumları kapsayan bir konu. Bu noktada da çok daha diri ve dinamik güçlü bir yapıyla seçimlere hazırlanıp gireceğiz sözleriyle istifaya açık kapı bıraktı.

İlgili Haberler