Erdoğan'dan vekillere mühür uyarısı

Erdoğan'dan vekillere mühür uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Nasıl olsa MHP de bizden. MHP’ye de oy verelim’ havasına girmesin kimse" sözleriyle vekillerine uyarıda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genel Merkezi’nin yemekhane katında dün milletvekillerine önce kahvaltı verdi, ardından toplantı salonunda seslendi.

Erdoğan, basına kapalı toplantıda, ilk kez Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin birlikte yapılacağını hatırlatarak, iki seçimin bir araya gelmesinin avantajları olduğu kadar dezavantajlarının da bulunduğunu kaydetti.

"MHP’YE DE OY VERELİM’ HAVASINA GİRMESİN KİMSE"

Habertürk'ten Volkan Yanardağ'ın haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, isminin avantaj olarak görünebileceğini ancak bunun dezavantaja da dönüşebileceğini belirterek, “Aman seçmenimizi mühür hatasına düşürmeyelim. ‘Nasıl olsa MHP de bizden. MHP’ye de oy verelim’ havasına girmesin kimse. MHP ile AK Parti arasındaki bu çizgiye de dikkat edelim. Bu anlamda rehavete kapılmayalım. Bize milletvekili sayısı lazım. Komisyonların daha rahat çalışabilmesi için yüksek sayıya ihtiyacımız var. Bunun için artık daha çok çalışacaksınız” ifadesini kullandı.

İlgili Haberler