Erdoğan'ı kızdıran tablo!

Erdoğan'ı kızdıran tablo!
24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala partiler seçim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Ordu’yu ziyaret eden İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in mitingindeki kalabalık, AKP’nin düzenlediği mitingde boş kalan meydanlar tekrar gündeme geldi.

2015 seçimlerinde AKP'nin yüzde 63 oy aldığı Ordu'da Başbakan Binali Yıldırım 31 Mayıs 2018'de miting düzenledi. Yıldırım'ın mitingine katılımın oldukça düşük olduğu görüldü.

Bu görüntüler AKP'nin Ordu'da kan kaybettiği şeklinde yorumlanırken, Ordu'da ilk miting İYİ Parti Lideri Akşener tarafından yapıldı. Akşener'in mitingi adeta gövde gösterisine dönüştü.

miting-farki.jpg

Mitingi on binlerce kişi izlerken, Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingde vatandaşın büyük coşkusu vardı. İYİ Partililer de Başbakan Binali Yıldırım'ın on gün önceki mitingiyle Akşener mitingini kıyasladı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın Ordu mitingi Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde yapılmıştı ve fotoğrafların yanı sıra videolarda da mitingin boş kaldığı gözlenmişti. Mitinge yaklaşık 1000'e yakın kişinin katıldığı belirtilmişti.

akg.jpg

Akşener'in mitinginde ise Cumhuriyet Meydanı neredeyse tamamen dolarken mitingi alan dışından da takip edenler oldu.

DİĞER ADAYLAR DA GELECEK

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 13 Haziran günü, Cumhurbaşkanı ve AKP'nin adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın ise 18 Haziran tarihinde Ordu'da miting yapacağı açıklandı.

İlgili Haberler