Düşen dövizin ardından Fatih Portakal'dan zor soru geldi. Saray harıl harıl cevap arıyor

Düşen dövizin ardından Fatih Portakal'dan zor soru geldi. Saray harıl harıl cevap arıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarını ardından dolar düşüşe geçti. Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir soru yöneltti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabinesi Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada Türk Lirası mevduatları için yeni düzenlemeleri duyurdu. Erdoğan’ın açıklamalarının ardından ise dolar ve euroda sert düşüşler yaşandı.

Dün gün içerisinde 18,40''a kadar çıkan ancak akşam saatlerinde yaşanan sert geri çekilmede 12,61''e kadar gerileyen dolar/TL, kapanışı 13,43''ten yaptı. 20,80 ile rekor kıran Euro/TL de 14,24''e kadar geriledikten sonra 15,16''dan günü noktaladı. Yeni güne ise dolar sert bir düşüşle başlayarak 12 TL''nin altına düştü, Euro ise 13 seviyelerine düştü.

Bugün piyasaların açılmasıyla dolar 14 seviyelerinde Euro ise 15 seviyelerinde inişli çıkışlı hareket ediyor. Erdoğan’ın mevduat açıklamasının ardından akaryakıta gelecek olan zam durdurulmuştu. Dolarda sert düşüşler yaşanınca zamların geri çekileceği düşüncesi doğdu.

"ZAMLAR DA GERİ ALINACAK MI?"

Gazeteci Fatih Portakal da sosyal medya hesabından dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Dövizin geri geldiğini belirten Portakal, zamlar da geri alınacak mı? sorusunu sordu.

Portakal’ın paylaşımı şu şekilde:

“Döviz geri geldi, zamlar da geri alıncak mı şimdi?”

İlgili Haberler