Erdoğan'ın Başdanışmanı Çevik: "Ok yaydan çıktı"

Erdoğan'ın Başdanışmanı Çevik: "Ok yaydan çıktı"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı İlnur Çevik, MHP lideri Bahçeli'nin erken seçim çağrısını "Ok yaydan çıktı" şeklinde değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Türkiye'nin 2019'u beklemesi mümkün değildir" diyerek erken seçim çağrısında bulunması kulisleri hareketlendirdi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı İlnur Çevik, Yenibirlik gazetesindeki, köşesinde Bahçeli'nin erken seçim çıkışını "Ok yaydan çıktı" şeklinde değerlendirdi. Çevik, "Kolay kolay cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminin 2019 Kasım’ında olamayacağı ortada” dedi.

Çevik'in "Artık ok yaydan çıktı görünüyor…" başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Türkiye siyasetini 45 yıldır takip eden bir gazeteci iseniz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "erken seçime 26 Ağustos'ta gidelim" çağrısı artık okun yaydan çıktığını ve kolay kolay Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminin 2019 Kasım'ında olamayacağı ortada…
Dananın kuyruğu bugün yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bahçeli görüşmesi ile kopacak ve olay açıklığa kavuşacak.

AK Parti genellikle seçimlerin hep zamanında yapılmasını istemiştir. MHP lideri ise geçmişte de Türkiye’yi erken seçimlere götürmekle ünlü."

İlgili Haberler