Erdoğan'ın hedefinde İYİ Parti var

Erdoğan'ın hedefinde İYİ Parti var
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında CHP'li 15 vekilin İYİ Parti'ye geçmesiyle ilgili konuştu. Erdoğan, 23 Nisan resepsiyonunda olduğu gibi "Sözde İYİ Parti" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, CHP'li 15 vekilin İYİ Parti'ye geçmesine de değindi. "Bundan sonra senaryo nasıl çalışacak bilemiyorum, her şey olabilir söyleyeyim" diyen Erdoğan, "Garip bir senaryo ortada, bakalım nasıl oynanacak göreceğiz. Bizim böyle bir sıkıntımız yok" ifadelerini kullandı.

İşte Erdoğan'ın o açıklaması:

"15 TANE ADAMINI GÖNDERDİN SÖZDE İYİ PARTİ'YE"

"Önce Bay Kemal, 15 tane adamını gönderdin sözde İYİ Parti'ye. Bu 15 adamın sözde İYİ Parti'yi kabul etti mi? Dün baktım senin bu 15 adamın CHP  koltuklarında oturuyor. Demek ki gönderdiğin yeri beğenmediler, anlaşamadılar, ikna edemedin. Bundan sonra senaryo nasıl çalışacak bilemiyorum, her şey olabilir söyleyeyim. İYİ Parti'den 3 kişi var orada, diğerleri nerede CHP sıralarında. Garip bir senaryo ortada, bakalım nasıl oynanacak göreceğiz. Bizim böyle bir sıkıntımız yok."

İlgili Haberler