Erdoğan'ın Türkeş ziyareti, Ülkücü camiayı ayağa kaldırdı!

Erdoğan'ın Türkeş ziyareti, Ülkücü camiayı ayağa kaldırdı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in kabrine yaptığı ziyaret Ülkücüleri ayağa kaldırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP'nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti.

Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 37. Muhtarlar Toplantısı'nın ardından Türkeş'in Beştepe'deki kabrine gitti.

Kabir başında edilen duaya eşlik eden Erdoğan, duanın ardından mezara bakır ibrikle su döktü.

ÜLKÜCÜ CAMİA AYAĞA KALKTI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, merhum Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etmesine Ülkücü camiadan tepki yağdı. 

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan MHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan, Erdoğan'ın Türkeş'in kabrini ziyaret ettiği görüntüyü paylaşıp "Eyyyy referandum sen nelere kadirsin..." ifadelerini kullandı.

MHP İzmir eski İl Başkanı ve Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da manidar bir paylaşımda bulundu. Facebook hesabından Erdoğan'ın ziyaret fotoğrafını yayınlayan Dervişoğlu, "Biz kolay aldanmayız!
Senin duan Başbuğa nasip oldu ama bizim oyumuz yine Türkeş'e!.. Hayır! Hayır! Hayır!"
paylaşımında bulundu.

SOSYAL MEDYADAN DA TEPKİ YAĞDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Alparslan Türkeş'in yaptığı ziyarete sosyal medyadan da çok sert tepki geldi. Yapılan ziyareti samimi bulmayan sosyal medya kullanıcıları, "Erdoğan, referanduma sayılı günler kala, 20 yıl sonra Alparslan Türkeş'in mezarının Ankara'da olduğunu hatırlayıp ilk defa ziyaret etti" yorumlarında bulunuldu.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

İlgili Haberler