Erman Toroğlu'dan Bayern Münih maçı öncesi Icardi iddiası: Oynarım derse...

Erman Toroğlu'dan Bayern Münih maçı öncesi Icardi iddiası: Oynarım derse...
Galatasaray'da Bayern Münih maçı öncesi Icardi belirsizliği yaşanırken Erman Toroğlu'ndan çarpıcı bir yorum geldi.

Oğuz Yörük / Yeniçağ

Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında temsilcimiz Galatasaray evinde Bayern Münih'i konuk edecek. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, yıldız golcü Mauro Icardi'nin sakatlık problemi hakkında konuşurken çarpıcı mesajlar verdi.

Toroğlu, "Icardi 'Ben oynarım' derse oynar. Bütün hikaye futbolcuda. Icardi 'Ben oynarım' dediği zaman ne teknik direktöre ne de doktora bir şey düşmez. Onlar da 'Icardi karar verdi' derler. Ben olsam oynarım bu durumda. Ağır olsa da oynarım." ifadelerini kullandı.

ICARDI'NİN DURUMU BELİRSİZ

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında Almanya'nın Bayern Münih ekibini konuk edecek.

Gruptaki ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile İstanbul'da 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci müsabakasında konuk olduğu İngiliz ekibi Manchester United'i 3-2 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım, grupta 4 puanla ikinci sırada bulunuyor. Galatasaray'da Bayern Münih maçı öncesinde yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin sakatlığı bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takımın gol yollarındaki en etkili ismi olan Arjantinli futbolcu, Süper Lig'de Beşiktaş ile oynanan derbide sakatlık geçirdi.

Sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edilen Icardi'nin, Bayern Münih maçında forma giyip giymeyeceğine karar verilecek.

İlgili Haberler