Erman Toroğlu Galatasaraylı Işıtan Gün'den aldığı mesajı canlı yayında açıkladı! Fatih Terim duyarsa ortalık fena karışır

Erman Toroğlu Galatasaraylı Işıtan Gün'den aldığı mesajı canlı yayında açıkladı! Fatih Terim duyarsa ortalık fena karışır
A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında yorumculuk yapan eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray yöneticisi Işıtan Gün hakkında şok iddialarda bulundu.

Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, son günlerde gündemden bir türlü düşmeyen Galatasaray''ın yönetim kurulu üyesi Işıtan Gün hakkında bomba açıklamalarda bulundu.

Toroğlu, eğer açıklamazsa ben açıklarım dediği konuyu canlı yayında açıkladı. Toroğlu, Gün''ün Fatih Terim hakkında iyi yorum yapma dediğini söyledi.

"TERİM HAKKINDA İYİ YORUM YAPMA"

Erman Toroğlu, "Işıtan Gün diye bir adam varmış Galatasaray''da. Bir arkadaşım telefon açtı. ''Beni Işıtan aradı dedi. Erman Hocaya söyle Fatih Terim hakkında iyi yorum yapmasın, aleyhine yorum yapsın diye söyle demiş" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Toroğlu, ''''Galatasaray''da Işıtan diye bir yönetici var galiba. Bu adam, adam değil. Bu adam Galatasaray yönetiminde olup hala devam ediyorsa çok ilginç olay. Benle olduğu için adam değil diyorum. Başka bir şey değil. Işıtan Gün, sakın beni aramasın. Yarın akşama kadar açıklama yapmazsa ben anlatacağım. Yarın akşam anlatacağım. Bu kadar net söylüyorum. Bu adamlar nasıl büyük takımlarda yönetim kurulu üyeleri oluyorlar inanılır gibi değil. Hiç tanımıyorum, yolda görsem tanımam. Kimsin lan sen? Yarın akşam konuşacağım. Karıştırmayacak. Herkes kendisine benzemez. Var ya böyle şarkı, ''Benzemez kimse sana...'' Adam değilmiş diyorum. Sebebini yarın açıklayacağım. Işıtan Gün açıklamazsa yarın ben açıklayacağım.'''' demişti.

Erman Toroğlu canlı yayında konuşmasına böyle devam etti:

''''Herhalde programı takip etmiyor. Ben lehine, aleyhine yorum yaparım. Sana mı soracağım ne konuşacağıma. Bana söyleyen kişi lafını yiyecek adam değildir. Sen kimsin ya! Sen satın mı almak istiyorsun? Sana mı soracağım lan ne konuşacağımı! Senin adamların mı var basında satın aldığın adamlar? Sen onlarla mı karıştırdın beni! Bu adam nasıl Galatasaray''da idareci? Burak Elmas bu adamı tuttuğuna göre, aynı kaba yapıyorlar demek ki! Fatih Terim''i siz getirdiniz, Fatih Terim ise sizi getirdi. Bu beni ilgilendirmiyor. Ben sahaya bakarım iyi mi oynatıyor yoksa kötü mü oynatıyor ona bakarım. Sana mı soracağım ben! Sana ne kardeşim. Bağlansın bana bu bilgiyi veren arkadaşımı da söylerim. Konuşmuş mu konuşmamış mı?''''

(Kaynak: Ajansspor)

İlgili Haberler