Ertuğrul Sağlam: "6-2 ya da 6-3 bitebilirdi"

Ertuğrul Sağlam: "6-2 ya da 6-3 bitebilirdi"
Lige iyi bir başlangıç yapan ve 8 puanla zirve yarışında yer alan Kayserispor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kulübün resmi radyosu "Kayserispor Radyo"da açıklamalarda bulundu.

Hakan Ateşler'in yayınına katılan Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçegalibiyetiyle ilgili olarak, "Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Oyuncularımı kutluyorum ancak şunu da söylemeliyim ki hale eksiklerimiz var. Tam olarak istediğim seviyede değiliz" dedi.

"FENERBAHÇE SEYİRCİSİ DESTEK OLDU"

Sağlam Kadıköy atmosferiyle ilgili olarak da, "Açıkçası alınan mağlubiyetlerden dolayı seyircinin takımlarına tepki göstereceğini düşündük ancak onlar takımlarına ilk dakikadan son dakikaya kadar destek oldular. Son dakikalarda bile takımlarını itmeye çalıştılar" şeklinde konuştu. 

"6-2, 6-3'E GİDEBİLİRDİ"

Galibiyetle ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan tecrübeli teknik adam, "İkinci yarıda çok pozisyon bulduk. Kaleci Harun da çok kurtardı. 6-2 ya da 6-3'lük bir skor da olabilirdi. Golü beklemediğimiz anda yedik. Faul vardır ya da yoktur ama erken gol yememek için çalışmıştık. Yine de geri dönüşlerimiz iyi oldu." yorumunu yaptı.

"KARAR GÖZDEN GEÇİRİLECEKTİR"

Sonradan oyuna giren ancak 82. dakikada kırmızı kart gören Şamil ve ilgili pozisyonu da youmlayan Sağlam, "Ben de ilk anda Şamil'in bastığını düşündüm ancak sonradan izlediğimizde bilerek olmadığını çok net şekilde görüyoruz. Kırmızı kart doğru değil. Son 10 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldık. Ceza işlemleri uygulanırken kartın yanlış olduğunun da görüleceğini ve buna göre karar verileceğini umuyorum" dedi. 

"ALİ KOÇ BİZİ KURTARDI"

Maç sonu soyunma odalarında sevinç yaşarken Ali Koç'un yanlarına geldiğini belirten Sağlam, "Tebrik ettiler. Çok centilmence davrandılar. Maçtan sonra da söyledim. Bunları arttırmalıyız. Geçmişte yapamadık. Hiçbirimiz yapamadık, artık bu tür hareketler daha fazla olmalı" açıklamasını yaptı.