Esenboğa’da ‘İYİ’ krizi

Esenboğa’da ‘İYİ’ krizi
Ankara Esenboğa Havalimanı'nda, asılı bulunan 'İYİ yolculuklar' afişleri İYİ Parti'yi çağrıştırdığı gerekçesiyle kaldırıldı.

Yaklaşık on yıldır Esenboğa Havalimanda bulunan ve ön yüzünde Türkçe "İyi Uçuşlar", arka yüzünde ise İngilizce "Good Flight" yazan afişler teker teker indirilmeye başlandı. Bu değişiklik, yolcuların da dikkatini çekti.

"BİZDEN KORKTUKLARININ GÖSTERGESİ"

Sözcü'nün haberine göre İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, konuya ilişkin yaptığı açıklamada iddiaların doğru olduğunu belirterek, "Ulaştırma Bakanlığı bu konuda bizzat şifahi talimat vermiş ve 10 yıldır asılı olan üç metre 70 santim ebadındaki "İyi uçuşlar, İyi yolculuklar" gibi pankartlar indirilmeye başlandı. Bu bile İYİ Parti'den ne kadar korktuklarının göstergesidir” dedi.

Çıray sözlerine şöyle devam etti:

"İyiyi Türk milletinin kalbinden, gönlünden hiç kimse silemez. İyi, vatandaşlarımız için büyük, zengin ve güçlü Türkiye idealinin toplamıdır. Bizzat Ulaştırma Bakanının şifahi talimatlarıyla bu işe müdahale edilmiş olması, İYİ Parti lehine yapılmış ve sonucu da hemen alınmış en büyük ankettir."

LOGO DEĞİŞİKLİĞİ

TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer ise kendilerine bu konuda bir talimat gelmediğini söyledi ve flamaların kaldırılmasını logo değişikliğine bağladı.

İlgili Haberler