Türkmenistan uyruklu Beghzat B.'den eski sevgilisine korkunç pusu

Türkmenistan uyruklu Beghzat B.'den eski sevgilisine korkunç pusu
İstanbul Esenyurt’ta Türkmenistan uyruklu Beghzat B. eski sevgilisinin yaşadığı apartmanın bodrumuna gizlenerek, kadını işe gittiği sırada göğsünden bıçakladı.

Olay saat 10.00 sıralarında Battal Gazi Mahallesi Cemre Sokak''ta meydana geldi. Türkmenistan uyruklu Beghzat B., eski sevgilisinin apartmanına girerek gizlendi. Kadını işe gittiği sırada yakalayan Beghzat B., Rhatoy A.''yı merdivenlerden indiği sırada saçından yakalayıp, dışarı çıkardı.

GÖĞSÜNDEN BIÇAKLADI

Bir süre yaşanan bağrışmanın ardından Beghzat B., Rhatoy A.''yı göğsünden bıçakladı. Saldırgan olayın ardından kaçarken, ihbar üzerine olay yerine Polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hastaneye kaldırılan Rhatoy A.''nın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için harekete geçti.

"KADININ SAÇINDAN TUTTU"

Yaşananları anlatan Rhatoy A.''nın komşusu, "Ben kızımı okula hazırlıyordum. Bir kişi geldi, içeri girdi. Kızıma ''Nereye geldi'' diye sordum. Bodruma indiğini söyledi. Bodrumda saklanmış. Daha sonra bu kişi, kadının saçından tuttu. Kadının çığlık seslerine çıktım. Baktığımda kadının saçından tutmuştu. Kadın, ''Yardım edin'' diye bağırıyordu. Adam gittikten sonra baktım, kadın kanlar içindeydi" dedi.

Kaynak: DHA 

 

İlgili Haberler