Eşini vurup intihar etti

Eşini vurup intihar etti
Aksaray'da Muhterem U. adlı erkek tartıştığı eşi Ayşe U.'yu av tüfeği ile ayaklarından vurdu. Eşini yaralayan Muhterem U. aynı tüfekle başına ateş ederek hayatına son verdi.

Gülağaç ilçesinin Atatürk Mahallesi''nde tek katlı müstakil bir evde yaşayan çift arasında belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Muhterem U. adlı erkek av tüfeği ile eşi Ayşe U.''yu ayaklarından vurdu. Eşini yaralayan Muhterem U., aynı tüfek ile kendi başına ateş etti. Silah sesini duyan çiftin çocukları 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Muhterem U hayatını kaybetti. Ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi''ne kaldırılarak tedavi altına alınan Ayşe U.''nun hayati tehlikesinin olduğu aktarıldı.

Olayı öğrendikten sonra hastaneye gelen Ayşe U''nun babası Necmi S., ''''Damadım, kızımı tüfekle vurmuş ve sonrasında da kendini vurmuş. Ben olayı duyar duymaz geldim. Damadım evde vefat etmiş. Kızım ise hastaneye getirdik. Aralarında geçimsizlik vardı. 4 çocukları var, çok üzücü bir olay” ifadelerini kullandı.