Eski başkandan taraftara çağrı

Eski başkandan taraftara çağrı
Fenerbahçe'nin ev sahipliği yapacağı derbi öncesinde Galatasaray Eski Başkanı Faruk Süren, taraftarların kışkırtmalara aldırış etmemeleri çağrısında bulundu.

Galatasaray Kulübü Eski Başkanlarından Faruk Süren, yarın oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Süren, kritik maç öncesinde dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

"ÖLÜM KALIM MAÇI DEĞİL"

Açıkçası yine bir derbi geldi ve bu takımlar ilk defa karşılaşmıyor. Galatasaray çok formda. Tabii ki bir takım aksaklıklar var. Önemli olan 34 maç sonunda şampiyonluğa ulaşmak. Ama bu derbiyi ölüm kalım maçı haline getirmemek gerekiyor.

"TERİM ÜZERİNE DÜŞENİ YAPAR"

Fatih Terim kendisini kanıtlamış bir teknik direktör. Başarılı bir çalıştırıcı. Kendi kadrosunu en iyi şekilde kuracaktır. Fatih Terim’i nasıl anlatalım ki? Ben üzerine düşeni en iyi şekilde yapacağını düşünüyorum.

"İNŞALLAH HAKEMİN KONUŞULMADIĞI BİR MAÇ OLUR"

Tabii ki futbolcularda stres var. Bu tip ambiyanslarda her futbolcu etkilenebilir. Stres futbolcularda olabilir. Ben hakemin performansını merak ediyorum. İnşallah hakemin konuşulmadığı bir maç olur. Ben Galatasaraylı olarak elbette sarı-kırmızılıların maçı kazanmasını arzu ediyorum. Futbol konuşalım. Olayları konuşmayalım istiyorum. Güzel bir maç olsun.

"TARAFTARIMIZ KIŞKIRTMALARA ALDIRIŞ ETMEMELİ"

Galatasaray taraftarları takımını her şartta destekliyor. Bu derbi öncesi taraftarlarımıza çağrım ne olur? Gergin bir maç olsun istemiyorum. Bu açıdan taraftarlarımız kışkırtmalara aldırış etmemeli.